Dyniowe wariacje w Skansenie - warsztaty z Remigiuszem Rączką
Serdecznie zapraszamy na Dyniowe wariacje w Skansenie z Remigiuszem Rączką
Warsztaty odbędą się podczas Święta Dyni dnia 18.10.2020 w godz. 14.00 do 17.00. O pozostałych punktach programu poinformujemy niebawem.
Temat warsztatów - Minimalizm i prostota żywieniowa kluczem do długowieczności…- uczestnicy będą mieli okazję kulinarnego rozpracowania dyni, a po naszymu złonaczynia bani na wiele sposobów pod okiem specjalisty Remigiusza Rączki. Powstaną trzy potrawy.
Koszt udziału w warsztatach – 60 zł/os. płatne w kasie Skansenu lub przelewem na konto. O terminie dokonania wpłat zostaną Państwo poinformowani telefonicznie przez Pracownika Skansenu po zebraniu się grupy.
Organizator zapewnia wszystkie materiały i produkty niezbędne do przeprowadzenia warsztatów. Uczestnicy proszeni są o przyniesienie własnych fartuchów kuchennych.
Czas trwania warsztatów – 3 godz.
Na warsztaty z Remigiuszem Rączką obowiązują zapisy do dnia 10.10.2020 w Skansenie pod nr tel. 604 508 718, 32 210 57 77.
Regulamin warsztatów i karta uczestnika dostępne są poniżej.
Warsztaty realizowane są przy współfinansowaniu UM w ramach projektu Naturalnie w Skansenie.
/files/Święto dyni Remigiusz RAczka/regulamin warsztatów REMIGIUSZ RACZKA.pdf
/files/Święto dyni Remigiusz RAczka/karta uczestnika REMIGIUSZ RĄCZKA (1).pdf